به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، آیت الله استادی، عصر امروز در این آیین که در سالن شیخ صدوق حرم مطهر حضرت عبدالعظیم برگزار شد، با اشاره به حدیث معروف «علی مع الحق و الحق مع علی» گفت: این حدیث نشان دهنده مقام عصمت امیرالمؤمنین(ع) است که در خصوص افراد دیگر نمی توان از آن استفاده کرد، مگر آن که خود امام معصوم(ع) به کسی این اجازه را داده باشد.
امام جمعه قم ادامه داد: این حدیث می خواهد بگوید در کنه مطالب اسلام هر جا که علی (ع) گفته است صحیح و هر چه که دشمنان او میگویند، مخالف دین است؛ بر این اساس اگر همه این حدیث را میپذیرفتند، جهان اسلام با این همه مشکلات روبرو نمی شد
وی با اشاره به فطرت کمال جوی انسانها و فراهم شدن زمینه رشد استعدادهای معنوی در جمهوری اسلامی ایران، ابراز داشت: امروز به برکت انقلاب شاهد گرایش پرشور جوانان حوزوی و دانشگاهی به سمت و سوی معنویات هستیم که سابقاً این تشنگی نسبت در میان جوانان وجود نداشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه ادامه داد: جوانان جهت رفع این تشنگی نباید به طرف اشخاصی غیر از اهل علم بروند، حتی اگر دیگران او را انسان خوبی بدانند؛ چرا که ائمه اطهار (ع) در این رابطه معیارهایی را مشخص نموده اند و شرط اول آن هم فقاهت است.
وی با اشاره به آسیبهایی که ممکن است جوانان را از هدف الهی دور نماید، افزود: در شرایط امروزی بسیاری به اسم هدایت معنوی، به شیادی و دغل بازی میپردازند که به جامعه آسیب سنگینی را وارد می کند.
آیت الله استادی تصریح کرد: این گونه افراد به جای معرفی مکتب اهل بیت (ع) و بیان قرآن و روایات به نشر و معرفی خود میپردازند، مثلاً خود را مورد عنایت ائمه اطهار(ع) معرفی می کنند که این با مشی عالمان ربانی در تضاد است.
وی با بیان این که زندگی دارای ابعاد گستردهای است، افزود: برخی جوانان در اثر حضور در مجالس غیر عالمانه از درس و بحث و خانواده و زندگی غافل می شوند، در حالی که این مسئله مخالف سیره ائمه اطهار(ع) است.
عضو جامعه مدرسین حوزه خاطرنشان ساخت: اگر جوانان به زندگی 50 ساله آیت الله خوشبخت در تهران بنگرند، متوجه خواهید شد که ایشان هرگز از درس و بحث و مسائل زندگی غافل نشده است، ضمن این که بالاترین درجات معنوی را کسب کردند.
وی خطاب به جوانان گفت: به جای اینکه به دنبال معما و راههای میانبر بروید، به سیره اهل بیت (ع) و زندگی بزرگانی همچون آیت الله خوشوقت که به جایی رسیده اند، نگاه کنید.
آیت الله استادی افزود: جوانان ضمن پرداختن به تحکیم اصول عقاید اگر میخواهند به درجات معنوی برسند، باید به سراغ افرادی فقیه، مهذب، بی ادعا، دارای زندگی عادی که ارشاداتشان برگرفته از آیات و روایات است، بروند.
عضو جامعه مدرسین حوزه در پایان تصریح کرد: همان گونه که در مسائل تقلیدی، باید از مراجع تقلید تبعیت کنیم، در مسائل سیاسی کلان هم باید از مقام معظم رهبری تبعیت کنیم.